Followers

Monday, March 22, 2010

HARI KEJADIAN....



abaikan ejaan yang salah tu...hehehe

20 MAC 2010....SELAMAT HARI KEJADIAN kata suami saya....alhamdulillah,melimpah ruah kasih sayang Allah melalui nikmat kasih sayang suami dan anak-anak. Belum dikira kasih ayah ma di Kelantan, belum masuk kebaikan adik-beradik, apatah lagi nikmat mempunyai mertua yang sangat baik......semua itu nikmat yang tidak terhitung.....alhamdulillah.

Tinggal lagi, kekuatan semangat untuk mengejar impian....serta azam dengan pertambahan usia ini untuk menjadi FIRST CLASS WIFE - boleh ke gitu...hihi-, SUPER DUPER UMMI - tahan sabar, walau ameen berbagai ragam dan cerita, tetap kental walau iman tak mahu tidur malam...- BANYAK LAGI HAJAT YANG MAMPU DILAKAR....bila dah jadi kenyataan pasti saya tulis di sini.insyaAllah.

kek dan buku hadiah dari suami..terima kasih abang!

tinta normi: tiba2 rindu sgt pada ayah&ma.....

1 comment:

kakchik said...

happy belated birthday ya normi. kakchik terlepas pandang entri yang ni. semoga semakin bahagia dunia dan akhirat.

p/s: seronok tengok gambar 2 beradik tido :)

KAMI ^_^

KAMI ^_^