Followers

Sunday, March 13, 2011

CERITA ABE LONG AMEEN & IMAN FAH FAH

DENGAN ASMA ALLAH YANG MAHA AGUNG



video


Menyimpan kenangan di sini, lagu ANAK NABI KITA yang ayah nyanyikan sejak saya kecil. Bila Ameen & Iman dan cucu-cucu ayah lain pulang kadang-kadang ayah akan nyanyikan buat mereka.

Lagu ini juga saya selalu nyanyikan buat anak-anak.

Cerita minggu lepas....

Ameen & Iman di PERDANA PARK.....baru di buka. Kami ke sana awal pagi, jadi tak ramai pengunjung lagi.


r






2 comments:

Ummuafiq Hashim said...

Assalammuaalaikum Normi, lama tak datang sini...dah besar anak kedua Normi tu. Ingat lagi entri Normi masa alahkan dia...

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

waalaikumussalam...hehehe, nak banding dgn abe long ameen, iman ni lg lasak. seinagt saya ameen dulu masa makan cool je,tp iman....sampai atas meja. 2,3 hr ni mood dia nak panjat meja je. terpaksa letak tepi semua kerusi.

saya selalu tanya dia, "adik iman ni laki ke pompuan....." ameen yg tolong jwb, "adik feremfuan ummi....along laki!"

nak masuk 3 dah ni...uhuk uhuk.

KAMI ^_^

KAMI ^_^