Followers

Tuesday, October 27, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

Ada satu gambar Ameen yang setiap kali saya tengok saya akan tergelak dan tersenyum sendiri. Sebab tu rasa excited nak join contest ni..... lagipun saya dah lama berkenan dengan cloth diapers...

Let's see what the contest is........




Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST

BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker


Sponsor dari Moms&babyshop -

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.



Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.
Selamat Bercontest..

ni le gambar Ameen, 1 Ramadhan baru-baru ni. Sebelum ni pun saya ada tulis tentang Ameen and his bedak ni....hehehe- (klik)

NAMA : MUHAMMAD AL-AMEEN BIN MOHD JUMAT
UMUR : 2 TAHUN (DOB:24.10.2007)


MAKLUMAT TENTANG SPONSER2 HADIAH :

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Blog uMiDaniSh menjual pelbagai barangan spt CD, Tupperware, Set Herba Ibu bersalin & Bio AURA Filter. Skim Kutu CD pon ada..


Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Menawarkan pakaian wanita dan kanak-kanak selain tu ada menjual air mineral ECPI yg untuk kesihatan dan kecantikan ada dijual di blog ini.

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)
Menawarkan produk seperti cloth Diapers & Jus Matte 5

so, anda semua jemput join contest, jemput juga masuk kedai2 sponser mana tahu ada yang berkenan di hati.

1 comment:

UmiDAnisH said...

SAlam puan, TQ join contest.. tapi masih ada syarat2 yg puan tertinggal utk dipenuhi.. 1 lagi minta puan tinggalkan link di entry contest saya utk rujukan akan datang.. goodluck

KAMI ^_^

KAMI ^_^