Followers

Tuesday, April 28, 2009

BILA MATA KELETIHAN
Saat ini mata saya benar-benar keletihan.....rasa pedih, rasa berhabuk. Saya terlalu men"stress"kan mata barangkali. Asyik mengadap komputer, membaca buku.... lalu mata memberi respon negatif, 'TOLONGLAH BERIKAN HAMBA BEREHAT, TUAN HAMBA...." mungkin itu kata mata saya kala ini.

Demi mata yang amat saya sayangi ini,(saya amat MENCINTAI PEMBERI NIKMAT MATA DAN PENGLIHATAN kepada saya).... saya berazam untuk meminimumkan mengadap komputer.

Tapi....mujur ada PERMATA HIJRAH!!! kikiki. Alhamdulillah, benar-benar mujarab untuk saya, lepas saya titis,dan pejam hampir 10 minit, mata saya rasa sejuk dan segar.....Mata anda penat, tak payah cari lain....guna permata hijrah milik 100 peratus MUSLIM.
Saya dan suami pasti tergelak besar kalau mendengar ulasan ustaz-ustaz PERMATA HIJRAH di radio IKIM.... "memang secukup rasa budunya...." hehehe.... tak faham? ore kelate pasti sangat faham.

3 comments:

kakpah said...

okay ke. tergerak juga hati nak mencuba. Beli kat mana.

normi to kakpah said...

To kakpah: alhamdulillah, setakat ni ok dgn saya....saya yakin sb mereka jamin tiada bhn kimia. kalau mata kita ada problem, kita akan rasa pedih sikit tapi kejab je.

normi to kakpah said...

lupa nak jawab...stokis permata hijrah dekat je dgn rumah saya. beli online pun boleh kakpah.

KAMI ^_^

KAMI ^_^