Followers

Thursday, May 21, 2009

APABILA ANAK-ANAK BINTANG BERKAHWIN

"BAARAKALLAHU LAKUMA, WABARAKA ALAIKUMA, WAJAMAA' BAINAKUMA FI KHOIR"

Alhamdulillah..... setakat ni dah 4 orang anak-anak usrah saya di DQ berkahwin.....2 sudah pun menimang cahaya mata. Bulan mei ini sahaja 2 orang. Saya memanggil mereka dengan anak-anak bintang sebab masa tu saya cukup suka dengan bintang. Sempat la jugak "cilok" gambar mereka di blog....
Asiyah dan Azreen kedua-duanya KULIYYAH OF PHARMACY di IIUM, masuk ke DQ selama setahun setengah atas program PERSIJILAN TAHFIZ 2002/03. Baru habis study di IIUM april baru-baru ni....
Hidayah pun KULIYYAH OF PHARMACY IIUM - juga PERSIJILAN TAHFIZ 2002/03. Suaminya Elmi junior saya di DQ sambung study di Mesir.

hidayah dan elmi
(01mie2009)

(sori ya ac...kakmie curik gmbr dayah ni....)

suka gambar ni....dua-dua kecik cam budak sekolah...kikiki
(masjid DQ)

asiyah dan azreen
(15mei2009)


manis pengantin baru

" SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK-ADIKKU...SEMOGA KASIH SAYANG KALIAN MEMBAWA KE SYURGANYA.
JAGA HAK ALLAH, JAGA HAK AL QURAN DAN JAGA HAK SUAMI SEBAIK-BAIKNYA."

2 comments:

kakchik said...

Assalamualaikum Normi,

TAHNIAH untuk kedua pengantin baru. Agaknya masih berbulan madu la mereka sekarang ni. Bila tengok gambar-gambar ni kakchik teringat zaman selepas grad dari USM dulu. Sorang, sorang kawan seusrah kahwin hinggalah tinggal 4 orang dari 15 beradik yang berkahwin lewat dari usia 26 tahun. Salah sorang tu kakchik la, hehehe. Banyak kenangan bersama mereka dan alhamdulillah selepas 10 tahun kami masih berhubung walau jauh di mata.

p/s: Huda ada tel kakchik tapi masa kakchik tgh demam, belum tel dia balik. dan... "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda" ini ayat skima dari tag ya

normi to kak chik said...

saya pulak kakchik, dlm 13 0rang adik beradik jemaah saya antara yg terawal nikah...hehehe.sekarang tinggal sorang je blm nikah lg...kami tengah cari2 calon untuk dia....

KAMI ^_^

KAMI ^_^