Followers

Tuesday, December 1, 2009

BABY WITH TRANSPORT CONTEST

ANDA BERMINAT NAK JOIN SAME? KLIK GAMBAR YA....



KITA CHECK APA KATA UMMINABILAH :

1. mestilah jd
follower aku and masukkan dlm bloglist korang....


2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...


4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...


5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima


6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh?


7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...


8. terbuka kepada boy n girl k...


9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...


haaa...syarat2 nye cukup mudah...so ape lagi jomlah join...opps hadiah?? emm dirahsiakan dulu k...akan di publish kan pade next n3....
pemenang akan dipilih seramai 3 org...dan dipilih oleh juri professional...hehe...professional ke? top ten akan dipilih oleh kawan baik aku....sape? adelah....top five akan ditapis oleh hubby aku...and top 3 akan dipilih aku sendiri....so ape lagi....join lah...

BUAH HATI ABI & UMMI :
MUHAMMAD AL-AMEEN BIN MOHD JUMAT
2 TAHUN (24 OKTOBER 2007)




APA KATA SAYA :

GAMBAR NI BUKAN CANDID, TAPI AKSI AMEEN TU DIA SENDIRI YANG BUAT. AMEEN MEMANG SUKA ANGKUT BARANG DARI DAPUR JADIKAN MAINAN. PENAPIS SANTAN TUUU...HEHEHE. SEMPAT SAYA AMBIL KAMERA SNAP AKSI AMEEN NI....

GAMBAR TERBARU NI....LEBIH KURANG PUKUL 8 MALAM (30 NOVEMBER) SAYA SNAP GAMBAR NI...

2 comments:

allkmurni said...

bebudak memang suke angkut barang2 dapur wat mainan,mcm ank2 sy jugak...kreatif...good luck ameen...

um. masyitah said...

salam
menarik contest ni.Good Luck ya

KAMI ^_^

KAMI ^_^